2. Danes smo na Uradu za intelektualno lastnino registrirali prvi patent, ki bo predstavljen na naših spletnih straneh, čim bomo izdelalli nekaj različic prototipa. Uporabna stvar za vsakogar. Moške, ženske in otroke za povečanje varnosti pri hoji, teku ali kolesarjenju, pa tudi zelo lep dodatek h obutvi. Zadružnica je prispevala patent, uredili bomo pogodbeno razmerje in bo od vsakega prodanega izdelka imela določen procent dohodka. Ne pozabite, Peko kooperativa bo globalno podjetje, ciljamo na 7 miljardni trg. To je hkrati tudi spodbuda vsem vam, da začnete razmišljati, si zapisovati ideje za patente in inovacije s področja obutve, galanterije in oblačil. Že ideja šteje, ki bo vedno vaša. Do prototipa bomo razvili vašo idejo skupaj v navezi z različnimi strokovnjaki in institucijami. Oglasite se, da opravimo tudi zaščito vašega patenta ali inovacije oz. koristnega predloga na Uradu za zaščito intelektualne lastnine. 

3. Ta dobra novica bi morala biti prva, ampak smo jih zapisali, kakor so se po vrsti zgodile. Stečajna upraviteljica Peka d.d. (v stečaju) nas je povabila, da najamemo proizvodne prostore v Tržiču ter stroje in opremo, da začnemo z delom. Pogovori in pogajanja, za koliko bomo kaj in koliko najeli, bodo stekli v naslednjih dneh.

Vstopite v zadružništvo, sodelujte po svojih močeh, saj ste lahko prav vi ključni za zmago Peko kooperative na svetovnem trgu. 

Mi nismo prišli k vam, da bi vam dali svojih modrosti, mi smo prišli k vam, da bi zajeli iz ocena vaših modrosti. 

Podpri Peko kooperativa

Kliknite na modro polje