Če se bo ta trend nakupovanja nadaljeval in vas bo pristopilo predvidenih 10% Slovenk in Slovencev, bomo zbrali 10 milijonov zagonskih sredstev. Kot rečeno, smo danes prestopili magično mejo 10.000, 00 €.

ISKRENE ČESTITKE VSEM, KI STE PRISTOPILI, ŽELIMO SI TESNEGA IN USTVARJALNEGA SODELOVANJA. 

Včeraj smo bili s strokovnjaki, ki sodelujejo v Tržiču na ogledu proizvodnih prostorov, da smo dobili vpogled v stanje strojne in druge opreme, želeli smo videti, kaj je možno uporabiti takoj, da začnemo z izdelavo prototipov po zamislih naših oblikovalcev in inovatorjev. Naj mimogrede omenimo, da smo dali v patentno zaščito že dva patenta, še posebno eden je svetovna inovacija. Zdaj želimo čim prej združiti vse potrebne strokovnjake, da bi pripeljali patent do prototipa, da bo na ogled in celo nakup, najprej v naši spletni tgovini. Odločamo pa se še med različnimi predlogi, s čim bi vas, bodoče kupce, še navdušili, ko bomo še druge prototipe postavili v izložbo. 

Pogovori intenzivno tečejo in sestavljamo ekipo strokovnih in srčnih ljudi, ki se zavedajo pomembnosti nadaljevanja bogate tradicije Peka in je to gonilo za sodelovanje. Tisti, ki vidijo zgolj pridobitno priložnost zase, na tej stopnji niso zaželjeni. Naše vodilo nasploh je narediti najboljše možno za SKUPAJ, da bodo zrasli sadovi našega dela in jih bomo skupaj pošteno razdelili. Nekateri ljudje malce težje razumejo, da se ne da pobirati sadov, če še zrasli niso. Kar danes sejemo, bo zraslo v doglednem času in takrat bo veselje. Seveda pa so pri tej setvi in obdelavi stroški, ki se jim enostavno ne moremo izogniti. Ampak v vsakem primeru želimo s čim manjšimi stroški doseči čim večji rezultat. Tako kot to počnemo dobri gospodarji doma. Peko kooperativa je naša širša družina in člani se trudimo delovati racionalno, optimalno glede na dane možnosti, hitro in učinkovito. 

Na fotografijah spodaj se vidi, kako čakajo stroji, da jih znova poženemo, sodelujte tudi vi in ZMAGAMO SKUPAJ! In vedite, proizvodni proces se v Peku d.d. ne bi smel popolnoma končati. To, kar delamo zdaj mi, bi morali narediti že takoj pristojni. Oblikovati in ohraniti zdravo jedro in poskrbeti z novim poslovnim načrtom, da bi iz malega raslo znova več in več - VELIKO! 

Postanite zadružnik Peko kooperative, saj z nakupom vsaj osnovnega deleža ubijete dve muhi na en mah. Pomagate, da Peko postavimo nazaj, da bo znova ugledno slovensko podjetje, in sebi zagotovite nekatere prednosti, ki jih drugi, ki ne bodo zadružniki, ne bodo imeli. 

 

ZADRUŽNIKI V PEKO KOOPERATIVA BODO IMELI UGODNOSTI 

Podpri Peko kooperativa

Kliknite na modro polje!

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

Podpri Peko kooperativa

Kliknite na modro polje!