Do danes smo naredili polovico prvega koraka, zbrali smo že pol od načrtovanih 30.000 EUR v prvem koraku. Naredili bomo še 9 in pol korakov, da dosežemo načrtovani cilj. Ga bomo pa očitno presegli, če se bo tak trend kupovanja zadružnih osnovnih in prostovoljnih deležev, ki je trenutno v povprečju 50 €, nadaljeval. In ne pozabite, noben medij ni našega dela niti predstavil, kaj šele podprl. Prepričani smo, da pride tudi to, potem bo vse steklo veliko hitreje.

Trenutno je v Peko kooperativi že 305 zadružnikov - ISKRENE ČESTITKE VSEM, KI STE ŽE PRISTOPILI. ŠE POSEBEJ TISTIM, KI ŽE SODELUJEJO Z IDEJAMI, PREDLOGI IN KONSTRUKTIVNIMI KRITIKAMI. VSI STE DOBRODOŠLI, SAJ SKUPAJ ZMAGAMO.

Za spodbudo še drugim pa predstavljamo prva dva patenta, ki sta tudi že prijavljena na Uradu za intelektualno lastnino RS, tako, da sta že zaščitena. Zaradi previdnosti pač opisa izvedbe še ne objavljamo, a vsak lahko vidi, da DELAMO, razvijamo že tudi prototipe. Kmalu bomo lahko prestavili natančno časovnico zagona proizvodnje, kar bo potekalo postopno. Korak za korakom, glede na dinamiko glede na delovne potrebe, ker je treba izvesti vse faze, da pridemo do prvih prototipov, glede na uspeh prodaje v predplačilu prvih zgodovinskih modelov in tako naprej, da pripeljemo do redne kolekcije za pomlad-poletje 2017.

Če ima kdo kakšen dodaten predlog, pristopite in predstavite. Vedno se bo vedelo, kdo je izumitelj, skupaj bomo zaščitili vašo intelektualno lastnino, razvili bomo vašo idejo do končnega izdelka in imeli boste določen delež od prodaje. Ni pomembno, koliko denarja ima danes kdo, bolj je pomembno, kako razmišlja in kakšne ideje se mu porajajo. Ko bomo uspešno ideje realizirali v praksi, bo posledica teh uspešnih dejanj tudi denar. 

Tukaj je povezava, da pristopite v zadružništvo, ni pa to pogoj za podajanje idej, saj lahko pridobite delež tudi z vašim ustvarjalnim delom ali zgolj idejo, dobrim predlogom ali z inovacijo.

 
Podpri Peko kooperativa