S tem vgrajenim patentom si bo uporabnik nastavil zračne blazine glede na to, ali bo hodil, tekel ali samo stal več časa, glede na svojo težo, občutke, velikost ter obliko stopala. 

Vsako kolo, motor ali avto ima napihljive gume, ki se napolnijo glede na težo in vozne razmere, zakaj ne bi imeli še čevlje, s katerimi bomo lažje tekli, hodili ali stali? Za otroke in mladino pa bi z malce večjimi zračnimi blazinami omogočili kar zajetne odskoke od površine zaradi amortizacije in prožnosti zračne blazine, da bi tudi manjši košarkarji lahko zabili žogo v koš. 

Stisnjen zrak je odličen izolator, kar pomeni boljšo izolacijo za naše noge glede na vremenske razmere, komore pa je možno napolniti tudi z hladno vodo poleti in toplo pozimi. Rešujemo pa s tem patentom tudi ploske noge (tudi preventivno) predvsem pri otrocih in možnost nastavitve za ljudi, ki imajo težave s stopali, in prilagoditev čevlja glede na velikost noge, saj bo bolj z zrakom napolnjen notranji podplat (komore) bolj pritisnil zgornji del noge - nart na zgornji del obuvala. 

Čevlji bodo narejeni kakovostno, trajnostno, z garancijo (tri leta vsaj) in iz čistih odličnih materialov, ki jih bo možno reciklirati po končanem življenjskem obdobju.

Skica je seveda zgolj skica. Kako bodo taki čevlji oblikovani v resnici, bodo povedali in jim dali končno podobo oblikovalci na podlagi morda tudi vaše ideje. 

Različne barve, možnost sestave po lastnih željah uporabnika, glede na ponujene možnosti, bo tak izdelek zanimiv za mnoge uporabnike doma in po svetu, kar pa bo pomenilo preboj P-eko kooperative na trg in začetek gradnje nove 100 letne tradicije Peka. 

Kdor bo zadružnik in solastnik P-eko kooperative, mu že danes lahko rečemo, da si lahko obeta uspeh. Prijavite se, pomagajte nadaljevati delo s sodelovanjem in z vsaj 20 evri, s katerimi si pridobite pravice zadružnika. 

Zaenkrat je cena osnovnega deleža precej simbolična, ker želimo združiti na tej stopnji čimvečjo skupino zadružnikov, tudi zaradi idej in predlogov (več glav več ve). Po tem, ko bodo prvi rezultati, pa bo zadružni osnovni delež rasel. Bolj bomo uspešni, višja bo cena za nakup osnovnega deleža za vstop v kooperativo - zadrugo. Zdaj je še vedno samo 20 €. 

Preko te povezave se lahko registrirate in pristopite še danes: 

Podpri Peko kooperativa

 

 

 

 

 

DELITE IN POVABITE ŠE OSTALE, DA SE POSPEŠI GRADNJA NOVE 100 LETNE TRADICIJE PEKA.

GRADIMO NOVO 100 LETNO TRADICIJO IN NOVO KULTURO PEKA v NOVEM TISOČLETJU, NA PODLAGI 113 LETNE KULTURNE DEDIŠČINE NAŠIH PREDHODNIKOV. 

Naj povemo, na deklaraciji in na embalaži izdelkov P-eko kooperative, bo pisalo nekaj takega: 

"MI SODELUJEMO IN DELIMO MED VSE SODELUJOČE. SADOVE NAŠEGA DELA - TA IZDELEK IZDELUJEJO ZAPOSLENI V ODLIČNIH DELOVNIH POGOJIH, NAJNIŽJE PLAČILO ZA 6 URNI DELOVNIK, 5 DNI TEDENSKO, JE 1.500 € NETO MESEČNO IN VSI ZAPOSLENI SO UDELEŽENI PRI DELITVI 1/3 OD SKUPAJ USTVARJENEGA PRESEŽKA - DOBIČKA. NE ŠKODIMO NARAVI, VGRAJENI SO NARAVNI IN RAZGRADLJIVI MATERIALI, SAJ DELUJEMO V KROŽNEM GOSPODARJENJU IN KAR SE DA TRAJNOSTNO."

P-eko kooperativa bo vodilna sila pri oblikovanju drugačne kulture izdelovanja in nakupovanja, saj bomo osveščali, da je nakupovanje izdelkov, narejenih v podjetjih, v katerih kopičijo zgolj tisti na vrhu ali zgolj lastnik, drugi sodelujoči so pa takorekoč v sužnjelastniškem odnosu, zločin. Prav tako, da je zločin nad človekom in ostalo naravo uporaba škodljivih, umetnih cenenih materialov.

Vabljeni k sodelovanju v družbeno odgovorno podjetje. Če imate veliko denarja in bi ga radi etično oplemenitili, je to zagotovo najboljša možna naložba. Osrečevali boste druge in sebi zagotovili lep donos. 

Vse dobro in lepo pozdravljeni!

Ekipa Peko kooperativa