1. Narejena je VIZIJA in nov poslovni načrt in inovativni poslovni model zadruge, ki je drugačen od vseh drugih v več pogledih.

2. Narejena je strategija kaj in za koga delati izdelke, da se Peko kooperativa uveljavi na domečem in tujih trgih širom po svetu.

3. Pridobili smo dovolj vzorcev naravnih materialov in navezali smo tudi osebne stike z bodočimi dobavitelji kakovostnih čistih materialov, da lahko oblikujemo prvo kolekcijo in vse nadaljne izdelke.

4. V nekaj tednih boste lahko izbrali najboljši logotip izmed predlaganih, ki so jih oblikovali različni avtorji, s katerim bomo zgradili trdno in uspešno blagovno znamko Peko kooperativa. (Nekaj predlogov objavljamo, ko bodo strokovnjaki naredili svoje delo, bo narejen ožji izbor in vi boste odločili.)

5. V približno šestih mesecih boste lahko občudovali prve zgodovinske prototipe in jih s primerno ugodnostjo – popustom naročili v predplačilu. Ko boste enkrat začeli uporabljati naše izdelke, boste zadovoljni stalni sodelujoči kupci izdelkov Peko kooperative. Trudili se bomo, da bo tako.

Da si boste morda bolje predstavljali kam gremo, si oglejte foto galerijo spodaj. (Fotografije čevljev so simbolične) V času šestih mesecev, kot smo že poudarili, bodo izdelani prvi prototipi odličnih izdelkov in do takrat oz. že prej bo izbran tudi najboljši logo. Nekaj predlogov različnih avtorjev, si lahko pogledate v nadaljevanju. 

Pristopite v zadružništvo in si zagotovite dobre prednosti ter sodelujte, da hitreje uresničimo dobre zamisli in načrte. 

Ustvarjamo novo tradicijo Peko - Peter Kozina 2.0

SKUPAJ ZMAGAMO!

PRISTOPI V ZADRUŽNIŠTVO ŽE Z NAKUPOM OSNOVNEGA DELEŽA 20 €

PRISTOPI V ZADRUŽNIŠTVO ŽE Z NAKUPOM OSNOVNEGA DELEŽA 20 €