In še naj ne ostane nepovedano. Več, ko bomo imeli v Sloveniji proizvodnih podobnih podjetij, ki bodo delovala in ustvarjala nove dodane vrednosti, več bo ljudi zaposlenih, več bodo zaslužili, večja bo kupna moč, da ne bo treba kupovati zelo vprašljivih in zdravju škodljivih cenenih izdelkov. Ko se je treba tudi zavedati, da take izdelke, ki imajo tudi neverjetne cene, izdelujejo ljudje, ki jih plačajo tudi samo pest riža na dan. Najhuje je to, da so v to verigo enormnega bogatenja nekaj posameznikov vključeni tudi otroci. Bi bili zadovoljni, da vaš otrok pod prisilo dela za tekočim trakom nekje v neki proizvodni hali, kjer je + 40 % Celzija?

Mi vas bomo vedno povabili, da preizkusite naše čevlje in po določenem obdobju poveste svoje mnenje iz lastnih izkušenj. Pozorni bomo na vsako vašo pripombo, sugestijo, ideje ter kritike, saj bomo samo na tak način izboljševali naše delo. Že ves čas zbiramo ideje in predloge, vaše izkušnje, ki nam jih zaupate od uporabe čevljev drugih blagovnih znamk, da vemo, kaj vas moti, kaj vam ustreza in kaj bi lahko skupaj izboljšali. Vi in vaše izkušnje z drugimi izdelki in z našimi, ko bodo  na voljo za uporabo, bodo vedno na PRVEM MESTU.

Čimprej pa bomo vzpostavili tudi možnosti, da boste naredili scan vaše noge na najbližji točki, po kateri bomo izdelali lahko čevlje povsem po vaši meri in z možnostjo, da bodo vaši čevlji unikatni tudi zaradi oblike in morebitnih dodatkov. Vedno, ko bo kaj novega, izjemnega, potem, ko boste v naši bazi zadružnikov, boste lahko oddali naročilo za izdelavo čevljev po vašem kopitu, ki ga bomo imeli v arhivu.

Postanite zadružnica ali zadružnik že danes, da se bolj dejavno vključite v proces gradnje nove tradicije Peka. Moč kooperativ je v sodelovanju in podajanju idej vseh deležnikov v njej in izven. Zajemamo iz oceana vaših modrosti. Ena od prednosti našega delovanja je ta, da vi kot zadružnik že z 20 €, ko si zakupite osnovni delež, lahko predlagate idejo, katero skupaj razvijemo do izdelka, in od prodaje vsakega kosa dobite pogodbeno dogovorjen procent. STAVIMO NA SODELOVANJE IN DELOVANJE ZA SKUPNO DOBRO, VEDNO PA IMA OD TAKŠNEGA DELOVANJA KORIST TUDI VSAK POSAMEZNIK. NEPOSREDNO ALI POSREDNO.

Ekipa Peko kooperativa vas vabi, da o našem nesebičnem delu obvestite vaše znance in prijatelje in jih povabite k sodelovanju. 

SKUPAJ ZMAGAMO!